Het pakket met de grootste keuzevrijheid

Urios is ontwikkeld voor en met advocaten. Gebruiksgemak, betaalbaarheid en de grote mate van keuzevrijheid staan voorop.

U kiest zelf welke modules nuttig zijn voor uw kantoor, zodat u nooit betaalt voor modules die u niet gebruikt en alleen de functies ziet die u nodig heeft. Urios is passend te maken voor elk advocatenkantoor en blijft daardoor prettig in gebruik.

Ontdek hieronder welke modules bij uw kantoor passen!

Met Urios Standaard beschikt u over de meest essentiële functionaliteiten voor uw kantoor, zoals dossier- en relatiebeheer, tijdschrijven en declareren.
In Urios Standaard vindt u ook modules voor toevoegingen en insolventies. Houdt uw kantoor hier zich niet mee bezig? Dan zet u deze modules eenvoudig uit. 

Dossier- en relatiebeheer

Maak nieuwe dossiers aan, bewerk bestaande dossiers en koppel nieuwe of bestaande relaties aan een dossier.  U vindt al uw dossiers in één handig overzicht.

Tijdschrijven

Schrijf tijd in tikken of in minuten, handmatig of met behulp van onze stopwatch. In het tabblad ‘Tijdregels’ heeft u direct overzicht in het aantal declarabele en niet-declarabele uren dat u heeft geschreven.

Declareren

Declareer per relatie of in batches, verstuur de definitieve declaratie per post of direct per e-mail en declareer ook in andere talen (Engels, Duits, Frans, Spaans en Italiaans).

Herinneren & Aanmanen

Herinner uw cliënten met één klik op de knop. Stel zelf in na hoeveel dagen u de eerste, tweede en laatste herinnering uitstuurt. En of u dit voor één cliënt of in een batch doet.

Verschotten

Vul de datum, het dossier, de omschrijving en het bedrag (+ btw) in en u bent klaar. Breng het verschot in rekening op de urendeclaratie of op de eigen bijdrage nota.

Toevoegingen

Scheidt toevoegingszaken gemakkelijk van reguliere zaken. Dankzij de Export-functie naar Mijn RvR hoeft u de gegevens slechts één keer in te voeren.

Insolventies

Genereer eenvoudig alle benodigde tijdregistratieverslagen, de verzoeken voorschot op salaris en onderhanden werk rapporten conform de Recofa Richtlijnen.

Urios Plus functionaliteiten

Met Urios Plus bespaart u gegarandeerd nog meer tijd dan met Urios Standaard. Zijn niet alle Plus modules relevant voor uw kantoor? Dan kunt onderstaande modules ook los kiezen bovenop Urios Standaard. Zo gebruikt u alleen functionaliteiten die echt bijdragen aan de efficiëntie van uw werkzaamheden.

Documenten beheren en genereren

Bespaar tijd dankzij gestandaardiseerde sjablonen voor documenten in Microsoft Word en e-mails in Microsoft Outlook. Alle gegevens die bekend zijn in Urios worden automatisch ingevuld.

Elektronisch Factureren

Verstuur uw declaraties direct per e-mail naar uw cliënt. Desgewenst inclusief iDEAL betaalknop voor snellere ontvangst van de betaling. Factureren naar de overheid via eVerbinding is hiermee ook mogelijk.

Export of koppeling boekhouding

Exporteer uw declaraties vanuit Urios en importeer ze in uw boekhoudsysteem of kies voor een live-koppeling waarmee alles automatisch wordt verwerkt.

Managementrapporten

Met deze managementrapporten heeft u snel inzicht in onder meer de declarabiliteit van uw werknemers, de (periodieke) omzet en nog openstaande declaraties.

Gebruikersrechten

Geef per tijdschrijver aan tot welke functies en gegevens hij of zij toegang heeft. Denk hierbij aan het afschermen van financiële gegevens en tijdregels van andere advocaten. Geeft ook de mogelijkheid tot aparte login voor het secretariaat.

Agenda & Termijnen

Zie de roladministratie, geplande afspraken, zittingen en uw taken overzichtelijk op het startscherm. Het toont ook een de nog openstaande declaraties waarvoor u met één klik op de knop herinneringen kunt uitsturen.

Extra functionaliteiten

Heeft u een derdengeldenrekening? Werkt u bij veel cliënten op abonnementsbasis? Of wilt u altijd en overal kunnen tijdschrijven? Dan zijn één of meerdere van onderstaande modules wellicht interessant voor u!

Derdengelden

Administreer op dossierniveau de ontvangen en doorbetaalde derdengelden. Ontvangen derdengelden verrekent u direct of met terugwerkende kracht op uw declaraties.

Abonnementen

Ideaal als u werkt met juridische abonnementen en u uw cliënten jaarlijks, per kwartaal of maandelijks een vast bedrag declareert.

Web App

Hiermee heeft u de meest essentiële functies ook beschikbaar op bijvoorbeeld uw telefoon. Tijdschrijven, uw agenda raadplegen of cliëntgegevens achterhalen kan hiermee op elke locatie met internet.

Koppelingen met Urios

Ons doel is u zo efficiënt mogelijk laten werken. Daarom is het mogelijk om Urios te koppelen met onder andere Word, Outlook en verschillende boekhoudprogramma’s. Zo voorkomt u dubbel werk en kunt u de meeste taken direct vanuit Urios uitvoeren.

Op dit moment hebben wij een koppeling met 11 programma’s. Staat het programma waarmee u een koppeling wilt er niet tussen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij bespreken graag de mogelijkheden.

Lees meer over onze koppelingen

5/5

Wij zijn meer dan tevreden met Urios.
Niet alleen is het softwarepakket makkelijk in gebruik en biedt het de nodige flexibiliteit, maar ook de ondersteuning is prijzenswaardig.

Bonnier Advocaten