toevoegingszaken beheren en declareren

Overzichtelijke rapporten en export voor Mijn RvR

In Urios beheert u uw toevoegingszaken net zo eenvoudig als uw betalende zaken. Wanneer u een nota opmaakt voor een cliënt die is aangemerkt als toevoegingszaak, laat Urios automatisch alleen de relevante opties zien. 

Daarnaast kunt u gegevens die reeds in Urios staan eenvoudig exporteren voor Mijn RvR. Zo hoeft u deze niet opnieuw in te vullen bij uw online aanvraag. 

Overzichtelijke rapporten

Snel overzicht van uw toevoegingszaken met de rapporten 'Urenstaat' en 'Status aanvragen'.

Export voor Mijn RvR

Met één klik op de knop maakt u een xml-export van de toevoegingsgegevens in Urios.

Type zaak Later wijzigen

Wordt de toevoeging afgewezen of ingetrokken? Pas de zaak dan alsnog aan naar betalend.

In korte tijd de mogelijkheden van Urios ontdekken? Vraag een vrijblijvende demo aan.

Alleen relevante opties

In Urios beheert u uw toevoegingszaken net zo eenvoudig als uw betalende zaken. Wanneer u een nota opmaakt voor een toevoegingszaak laat Urios automatisch alleen de relevante opties zien. In dit geval de nota Eigen bijdrage en de opties om Opvolgingsvergoedingen en pro-forma declaraties aan de Raad voor Rechtsbijstand te kunnen opstellen. 

U kunt al uw lopende aanvragen eenvoudig terugzien in het rapport Status toevoegingsaanvragen. Daarnaast stelt u met een enkele klik een Urenstaat op die voldoet aan de richtlijnen van de RvR.

Export naar Mijn RvR

Met de Mijn RvR export-functie kunt u sneller een toevoegingsaanvraag bij Mijn RvR doen. Urios exporteert de relevante gegevens die reeds bij het dossier zijn ingevoerd, waardoor u deze gegevens – zoals NAW-gegevens en geboortedatum – niet nogmaals hoeft in te voeren. Dit bespaart u direct tijd!

Daarnaast kunt u in dit gedeelte extra toevoegingsaanvragen administreren. Zo houdt u duidelijk overzicht van de toevoegingsaanvragen bij een bepaald dossier.

Ook kunt u per dossier een urenmelder instellen, zodat u zeker weet dat u niet meer uren maakt dan u krijgt uitbetaald.

Van toevoegend naar betalend

Soms wordt een ingediende toevoeging afgewezen of ingetrokken. In dat geval kunt u de status van de betreffende zaak gemakkelijk wijzigen van ‘Toevoeging’ naar ‘Betalend’. Hiervoor hoeft u geen nieuw dossier op te stellen.

Doet u veel toevoegingszaken? Dan kunt u instellen dat een nieuw dossier standaard op ‘Toevoeging’ komt te staan, zodat u dit niet steeds hoeft aan te klikken. Doet u juist incidenteel toevoegingszaken? Dan kunt u uiteraard ook instellen dat een nieuw dossier standaard op ‘Betalend’ komt te staan. Bij Urios streven we er altijd naar dat u zoveel mogelijk kunt bereiken in zo min mogelijk klikken.

Enthousiast? Probeer urios 30 dagen gratis!

Past Urios bij uw kantoor? Ontdek het eenvoudig zelf. Geheel vrijblijvend, helemaal gratis.

Vraag hieronder een proeflicentie aan en krijg 30 dagen om Urios zelf te ontdekken. 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.