Neem contact op

In Urios beheert u uw toevoegingen net zo eenvoudig als uw betalende zaken. Wanneer u een nota opmaakt voor een cliënt die is aangemerkt als toevoegingszaak, laat het programma automatisch alleen de relevante opties zien 

Uiteraard bieden wij ook de Mijn RvR XML export aan, zodat u dossiergegevens die al in Urios staan, niet opnieuw hoeft in te vullen bij uw online aavraag. 

Filter op toevoegingen

Zie in één oogopslag alle toevoegingszaken en de status hiervan.

Export naar Mijn RvR

Met één klik op de knop maakt u een xml-export van de cliëntgegevens in Urios.

Type zaak Later wijzigen

Wordt de toevoeging afgewezen of ingetrokken? Pas de zaak dan alsnog aan naar betalend.

Direct starten met tijd besparen? Probeer Urios 30 dagen gratis!

Alleen relevante opties

In Urios beheert u uw toevoegingen net zo eenvoudig als uw betalende zaken. Wanneer u een nota opmaakt voor een toevoegingszaak laat het programma automatisch alleen de relevante opties zien. In dit geval de nota Eigen bijdrage en de opties om Opvolgingsvergoedingen en pro-forma declaraties aan de Raad voor Rechtsbijstand te kunnen opstellen. 

U kunt al uw lopende aanvragen eenvoudig terugzien in het rapport “Status toevoegingsaanvragen”. Daarnaast stel u met een enkele klik een Urenstaat op die voldoet aan de richtlijnen van de RvR.

Export naar Mijn RvR

Met de Mijn RvR export-functionaliteit kunt u snel en gemakkelijk een toevoeging aanvragen voor uw cliënt vanuit Urios.

Heeft u de cliëntgegevens ingevoerd in Urios en een dossier aangemaakt? Dan exporteert u het benodigde deel van deze gegevens gemakkelijk naar Mijn RvR via een xml-bestand. U hoeft dan de NAW-gegevens of geboortedatum niet nogmaals in te vullen. Dit bespaart u direct veel tijd.

Van toevoeging naar betalend

Het komt soms voor dat een ingediende toevoeging wordt afgewezen of ingetrokken. In dat geval kunt u de status van de betreffende zaak gemakkelijk wijzigen van ‘Toevoeging’ naar ‘Betalend’. Hiervoor hoeft u geen nieuw dossier op te stellen.

Enthousiast? Probeer urios 30 dagen gratis!

Past Urios bij uw kantoor? Ontdek het eenvoudig zelf. Geheel vrijblijvend, helemaal gratis.

Vraag hieronder een proeflicentie aan en krijg 30 dagen op Urios zelf te ontdekken. 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.