Urios Cloud Database

Werk vanaf elke locatie met internet.

Werken in Urios waar en wanneer u wilt. Dat is mogelijk met Urios Cloud Database. Het enige wat u nodig heeft is Urios en een internetverbinding.

  • Uw cliëntdata opgeslagen op een veilige Cloud-server in Nederland
  • Werken in Urios vanaf elke locatie met internet 
  • Database-verhuizing mogelijk van lokaal naar cloud en van cloud naar cloud
  • De verhuizing neemt slechts een half uur in beslag

€ 5,25 per maand

Wat staat er met de database precies 'in de cloud'?

In dit geval staat uw Urios Database in de cloud. Dat betekent dat alle gegevens die direct in Urios staan, zijn opgeslagen in de cloud. Dit zijn uw dossiers en relaties, declaraties, tijdregels, herinneringen en verschotten.

Documenten die bij deze data horen, staan in dit geval dus niet in de cloud. Met de module Documentenbeheer kunnen deze documenten echter wel worden gekoppeld aan de data die in de cloud staan. Zo heeft u via Urios snel toegang tot de bijbehorende documenten.

Alles in de cloud

Wilt u ook toegang hebben tot uw documenten vanaf iedere locatie met internet? Dan kunt u kiezen voor een Cloud Drive. Dat kan een Cloud Drive zijn van een andere cloud provider of de Urios Cloud Drive.

Lees meer over Urios Cloud Drive

Voordelen en nadelen van de cloud

In de cloud met Urios?

Let op: u kunt alleen Urios Cloud Diensten afnemen in combinatie met een Urios abonnement.

Via onderstaand formulier kunt u Cloud Diensten van Urios aanvragen. Na ontvangst van uw aanvraag nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om de Cloud Dienst(en) bij u in te regelen.

  • De Cloud Database neemt u af voor het hele kantoor. De Cloud Drive neemt u af per account. U kunt één account wel delen met het hele kantoor, mits alle medewerkers toegang mogen hebben tot alle bestanden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.