Neem contact op

Verstuur herinneringen per stuk of in batch. Herinner eenvoudig per e-mail.

In Urios kunt u op verschillende manieren betalingsherinneringen maken. Op relatieniveau, maar ook in batches op dossierniveau. In slechts twee klikken is de herinnering de deur uit: genereren, bekijken en versturen.

Bespaar tijd met sjablonen

Voorkom onnodig herhaalwerk met vooraf ingestelde herinneringsmails en -sjablonen.

Op relatieniveau of in batch

Bespaar tijd door meerdere relaties in één klik te herinneren.

Herinner per e-mail

Verstuur de herinnering eenvoudig per e-mail. Daar komt geen printer of postbode aan te pas.

Direct starten met tijd besparen? Probeer Urios 30 dagen gratis!

Efficiënt herinneren per stuk of in batches

Met Urios maakt u eenvoudig en snel uw herinneringen per relatie of in batches. Zeker als u de module Agenda en Termijnen gebruikt. Dan ziet u direct op uw dashboard wie die dag een Eerste, Tweede of Laatste Herinnering moet ontvangen. 

U kunt alle herinneringen direct per e-mail verzenden naar uw cliënten, opgemaakt in uw eigen huisstijl met uw briefpapier. Indien gewenst voegt u een online (iDEAL)betaalknop toe voor een snelle afhandeling van de betaling.

Elektronisch Factureren iDEAL knop Urios Software voor Advocaten

Standaard sjablonen voor herinneringen

Urios levert standaard een aantal declaratie- en herinneringssjablonen mee in uw pakket. Deze zijn opgemaakt in de meest voorkomende formats en met de meest gangbare lettertypes.

Wenst u een andere opmaak, bijvoorbeeld met een ander lettertype of andere uitlijning? Dan kunnen wij deze voor u maken tegen een kleine meerprijs. U kunt eenvoudig zelf uw huisstijl toevoegen aan deze sjablonen. Komt u er niet helemaal uit? Dan helpen wij u uiteraard graag.

Elektronisch herinneren

U kunt via Urios eenvoudig herinneringen direct per e-mail versturen met de module Elektronisch Factureren en de koppeling met Outlook. Dankzij de vooraf ingestelde declaratie- en herinneringssjablonen hoeft u alleen nog maar de herinnering(smail) na te lezen en op verzenden te klikken.

Herinneren en declareren per e-mail bespaart u niet alleen tijd, maar ook geld. U hoeft niet meer te printen, wat drukkosten scheelt, en bent direct een stukje duurzamer bezig (papierloos). Ook bespaart u zo op verzendkosten.

Enthousiast? Probeer urios 30 dagen gratis!

Past Urios bij uw kantoor? Ontdek het eenvoudig zelf. Geheel vrijblijvend, helemaal gratis.

Vraag hieronder een proeflicentie aan en krijg 30 dagen om Urios zelf te ontdekken. 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.