Neem contact op

In Urios kunt u op verschillende manieren betalingsherinneringen maken. Dit kan op relatieniveau, maar ook in batches op dossierniveau. In slechts twee klikken is de herinnering de deur uit: genereren, bekijken en versturen.

Bespaar tijd met sjablonen

Voorkom onnodig herhaalwerk met vooraf opgestelde herinnersjablonen.

Op relatieniveau of in batch

Bespaar tijd door meerdere relaties in één klik te herinnerineren.

Herinner per e-mail

Verstuur de herinnering eenvoudig per e-mail. Daar komt geen printer of postbode aan te pas.

Direct starten met tijd besparen? Probeer Urios 30 dagen gratis!

Efficiënt herinneren per stuk of in batches

Met Urios maakt u eenvoudig en snel uw herinneringen per relatie of in batches. Zeker als u de module Agenda en Termijnen gebruikt. Dan ziet u direct op uw dashboard wie die dag een Eerste, Tweede of Laatste Herinnering moet ontvangen. 

U kunt alle herinneringen direct per e-mail verzenden naar uw cliënten, opgemaakt in uw eigen huisstijl met uw briefpapier. Indien gewenst voegt u een online (iDEAL)betaalknop toe voor een snelle afhandeling van de betaling.

Elektronisch Factureren iDEAL knop Urios Software voor Advocaten

Standaard sjablonen voor herinneringen

Urios levert standaard een aantal sjablonen mee bij de module Documentenbeheer, waaronder herinneringssjablonen. Dit zijn vooraf opgemaakte Word-documenten of e-mails waarin invoegvelden staan. Deze invoegvelden worden gevuld met de data die bekend is in Urios, zoals naam, adres en dossiernummer.

U kunt eenvoudig uw huisstijl toevoegen aan deze sjablonen. Komt u er niet helemaal uit? Dan helpen wij u uiteraard graag.

Elektronisch herinneren

U kunt via Urios eenvoudig herinneringen direct per e-mail versturen dankzij de koppeling met Outlook. Als u ook gebruikmaakt van de e-mailsjablonen hoeft u alleen nog maar de mail na te lezen en op verzenden te klikken.

Herinneren en declareren per e-mail bespaart u niet alleen tijd, maar ook geld. U hoeft niet meer te printen, wat drukkosten scheelt, en bent direct een stukje duurzamer bezig (papierloos). Ook bespaart u zo op verzendkosten.

Enthousiast? Probeer urios 30 dagen gratis!

Past Urios bij uw kantoor? Ontdek het eenvoudig zelf. Geheel vrijblijvend, helemaal gratis.

Vraag hieronder een proeflicentie aan en krijg 30 dagen op Urios zelf te ontdekken. 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.