Neem contact op

Met Urios factureert u net zo eenvoudig digitaal als op papier. Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om hun cliënten per e-mail de factuur voor de geleverde werkzaamheden toe te sturen. Ook steeds meer klanten vragen om of eisen een digitale factuur. Zo verzoeken gemeenten steeds vaker dat facturen digitaal worden ingediend.

Met onze module Elektronisch Factureren kunt u per cliënt aangeven of deze de factuur op papier per post, in PDF-formaat per e-mail of in UBL-formaat via eVerbinding ontvangt.

Bespaar tijd op printwerk

Verzend in de enkele klikken de factuur per e-mail met behulp van Outlook-koppeling en sjablonen.

Ontvang betalingen via iDEAL

In combinatie met een gratis account bij Mollie kunt u een iDEAL-knop toevoegen in uw facturatiemail.

Factureer aan de overheid

In combinatie met een account bij eVerbinding factureert u eenvoudig aan de overheid.

Direct starten met tijd besparen? Probeer Urios 30 dagen gratis!

Geef per relatie de facturatiemethode aan

Factureren per e-mail bespaart u gegarandeerd een hoop tijd en geld (afdruk- en verzendkosten). Sommige cliënten zullen echter de voorkeur geven aan ontvangst per post. Daarom kunt u per relatie aangeven of de factuur per e-mail of per post moet worden verzonden. U kunt de facturatiemethode te allen tijde wijzigen.

Werk met vooraf ingestelde e-mail sjablonen

Het opstellen van e-mails kan veel tijd in beslag nemen. Zeker als het gaat om herhaling van hetzelfde soort e-mails (declaratie, afspraakbevestiging etc.) valt er veel tijdwinst te behalen.

Vanuit Urios kunt u, middels een koppeling met Outlook, in enkele klikken de gewenste mail opstellen met daarin de cliëntspecifieke gegevens. Dit gebeurt met behulp van sjablonen. In de sjablonen staan invoegvelden waarin de gegevens die in Urios bekend zijn worden ingevuld. Bijvoorbeeld naam, adres en dossiernummer.

Naast de standaard velden in Urios kunt u zelf extra velden aanmaken. Hierbij gaat het om velden die niet voor iedere zaak relevant zijn, zoals huwelijksdatum of ingang huurcontract. Deze kunt u vervolgens ook toevoegen als invoegvelden.

Betalingen ontvangen via iDEAL

In combinatie met een gratis account bij Mollie kunt u een iDEAL betaalknop toevoegen aan uw facturatiemail. Zo kunnen uw cliënten letterlijk met één druk op de knop betalen via hun eigen bank. Dit bespaart zowel u als uw cliënten tijd.

Het enige wat u betaalt zijn de kosten per geslaagde transactie. Bij iDEAL is dit een vast bedrag per geslaagde transactie. Dit weegt niet op tegen de tijd die u bezig bent met het handmatig verwerken van geprinte facturen.

Elektronisch Factureren iDEAL knop Urios Software voor Advocaten

Factureer aan de overheid in UBL-formaat

Factureren aan overheden moet in UBL-formaat. In combinatie met de koppeling met eVerbinding factureert u net zo makkelijk elektronisch aan de overheid als aan andere cliënten.

eVerbinding maakt het mogelijk uw declaratie automatisch en foutloos te verwerken in de boekhouding van uw ontvanger dankzij het Simplerinvoicing/PEPPOL netwerk. Op deze manier heeft de ontvanger nagenoeg geen werk meer aan uw declaraties. Dat is sneller, goedkoper en veel nauwkeuriger. Ook voor u.

Enthousiast? Probeer urios 30 dagen gratis!

Past Urios bij uw kantoor? Ontdek het eenvoudig zelf. Geheel vrijblijvend, helemaal gratis.

Vraag hieronder een proeflicentie aan en krijg 30 dagen om Urios zelf te ontdekken. 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.