Efficiënt uw agenda beheren

Als advocaat zit uw dag soms vol met afspraken en u mag uiteraard geen termijn missen. In Urios kunt u al uw taken, termijnen en afspraken invoeren in uw agenda. Op het dashboard ziet u in één overzicht hoe uw kantoor er financieel voorstaat en wat er vandaag en morgen voor u op de planning staat.

Als u wilt kunt u de gereserveerde tijd direct doorboeken op het dossier, simpelweg door het item te markeren als ‘afgerond’. Op deze manier blijft uw agenda actueel en overzichtelijk en uw tijdsinvoer eenvoudig en efficiënt.

Bespaar tijd

Boek taken, termijnen en afspraken direct door op het juiste dossier.

Behoud overzicht

Beheer alle informatie omtrent een dossier vanuit één programma.

Verhoog efficiëntie

Werk met afkortingen voor veelvoorkomende afspraken, zoals besprekingen of zittingen.

In korte tijd de mogelijkheden van Urios ontdekken? Vraag een vrijblijvende demo aan.

Eenvoudig nieuwe afspraken en taken invoeren

In slechts enkele klikken voert u een nieuwe afspraak in uw agenda in. Bij het invoeren van uw afspraak kunt u de volgende velden invullen:

  • Datum
  • Starttijd
  • Tijdsduur in minuten
  • Dossier
  • Advocaat
  • Omschrijving (evt. via afkorting)
  • Type afspraak (termijn, taak, afspraak of zitting)

Doordat u hier ook het dossier en de advocaat invoert, kunt u deze tijd in één klik doorboeken op het juist dossier. Dit scheelt een extra handeling. Ook kunt u in ditzelfde scherm direct nog een afspraak inplannen.

Agenda items invoeren Urios

Werk overzichtelijk met een itemlijst en weekagenda

Als u taken, termijnen, afspraken en zittingen heeft ingevoerd, vindt u deze terug op twee plekken: in een overzichtelijke lijst op het tabblad ‘Agenda’ en als weekoverzicht op het tabblad ‘Weekagenda’.

Agenda-items als lijst

In dit overzicht kunt u eenvoudig filteren op onder andere datum, type afspraak, dossier en wel/niet afgerond. Zo ziet u snel de voor u relevante informatie op dat moment, zonder eindeloos te moeten scrollen.

Ook kunt u, net als op andere tabbladen, eenvoudig afspraken zoeken middels de zoekfunctie en kolommen sorteren van hoog naar laag of van laag naar hoog. Bijvoorbeeld op alfabetische volgorde of volgorde van datum.

Heeft u een taak of afspraak afgerond? Dan vinkt u dit item snel af als ‘afgerond’ en kunt u deze tijd desgewenst direct doorboeken op het betreffende dossier. U kunt de tijd altijd nog aanpassen voordat u deze opslaat als een afspraak bijvoorbeeld is uitgelopen of juist korter was dan verwacht. Dit kan ook achteraf.

Agenda Urios lijst
Weekagenda Urios blokken

Weekagenda

Hier ziet u alle agenda-items van één week als blokken per tijdsperiode (net als in de Outlook-agenda). Taken, termijnen, afspraken en zittingen hebben ieder een eigen kleur, zodat u snel ziet wat voor type afspraak het is. Met behulp van labels kunt u hier ook uw eigen kleuren aan toekennen.

In dit tabblad navigeert u eenvoudig tussen de verschillende weken en selecteert u de medewerker waarvan u de agenda wilt inzien.

Ook hier boekt u de gereserveerde tijd eenvoudig door op het betreffende dossier door het te markeren als ‘afgerond’.

Urios Vandaag: voor financieel overzicht en planning

Als u Urios opent, kunt u ervoor kiezen het tabblad ‘Urios Vandaag’ te tonen. Op dit dashboard ziet u snel uw afspraken van vandaag en morgen en de tijd die u in de afgelopen maand heeft geschreven. Zo ziet u snel hoe declarabel u per dag en per week bent en kunt u snel actie ondernemen waar nodig. U kunt ervoor kiezen in dit overzicht alleen uw eigen tijd en planning te zien of ook die van uw collega’s.

Daarnaast ziet u het nog openstaande saldo van uw declaraties van onder andere de voorgaande maand, het voorgaande kwartaal en het voorgaande jaar. U kunt de openstaande declaraties direct herinneren vanuit dit scherm. Hierbij kunt u ervoor kiezen alle eerste, tweede of laatste herinneringen in één keer te versturen.

Meer over Herinneren & Aanmanen

Benieuwd naar Urios? Probeer het 30 dagen gratis!

Past Urios bij uw kantoor? Ontdek het eenvoudig zelf. Geheel vrijblijvend, helemaal gratis.

Vraag hieronder een proeflicentie aan en krijg 30 dagen om Urios zelf te ontdekken. 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.