Neem contact op

Het beheren van verschillende dossiers kan een lastige klus zijn. Zeker als het aantal dossiers maar blijft toenemen. Met Urios brengt u structuur en overzicht aan in al uw administratieve werkzaamheden. 

Dossiernummers worden automatisch voor u gegenereerd op basis van verschillende nummerpatronen en er kan direct door Urios een dossiermap met bijbehorende sub-mappen worden aangemaakt. 

Afhankelijk van het type dossier, betalend of toevoeging, intern dossier of insolventiedossier, worden alleen de functionaliteiten getoond die voor dit specifieke dossier van belang zijn. Andere functionaliteiten worden verborgen waardoor Urios overzichtelijk blijft voor u.

één relatie, meerdere dossiers

Koppel één relatie aan meerdere dossiers en vice versa. Vind alles eenvoudig en snel terug dankzij zoekfunctie.

Gebruik categorieën en labels

Categoriseer uw relaties en dossiers naar bijvoorbeeld rechtsgebied of kenmerken van een cliënt.

Koppeling met Mijn RvR

Bespaar tijd met de exportfunctie naar Mijn RvR en de koppeling met alimentatieprogramma Split-Online.

Direct starten met tijd besparen? Probeer Urios 30 dagen gratis!

Vind betrokken partijen gemakkelijk terug

Urios software is speciaal ontwikkeld voor de advocatuur en daarom uitermate geschikt voor het beheren van uw dossiers en alle bijbehorende partijen. Denk hierbij aan uw cliënten en wederpartijen, maar ook aan bijvoorbeeld getuigen, nieuwe partners, kinderen, rechtbanken of een huis van bewaring. U kunt iedere gewenste persoon en elke instantie koppelen aan een dossier. 

In Urios kunt u één partij aan meerdere dossiers koppelen. Dit voorkomt dat u eenzelfde partij meerdere keren moet invoeren. U kiest eenvoudig de reeds ingevoerde relatie en koppelt deze aan het nieuwe dossier. 

Alle betrokkenen bij het dossier vindt u gemakkelijk terug in Urios. U kunt het ook direct vanuit Urios aanschrijven of e-mailen. In Urios staan de Relaties en de Dossiers los van elkaar waardoor u meerdere dossiers aan één relatie kunt koppelen en/of meerdere (betalende) relaties aan uw dossier.

Werk met relatie- en dossiercategorieën

Voert u een algemene rechtspraktijk of zijn er verschillende specialisten werkzaam binnen uw kantoor? Dan kan het splitsen naar dossiercategorie (bijvoorbeeld naar rechtsgebied) en het gebruik van relatiecategorieën waardevolle informatie opleveren. 

In combinatie met de Managementrapporten van Urios ziet u op ieder moment in het jaar in één oogopslag hoeveel uur er is besteed aan een specifiek rechtsgebied en hoe dit zich verhoudt tot de andere gebieden. Ook draait u eenvoudig de omzet per categorie uit of hoeveel procent van uw cliënten ondernemer is in het MKB. 

Bovendien kunt hiermee eenvoudig sorteren en filteren op een relatie- of dossiercategorie. U kunt deze informatie gebruiken om sturing te geven aan uw kantoor. 

Maak Zelf extra invoervelden aan

Urios biedt u een hoge mate van vrijheid met betrekking tot het invoeren van uw nieuwe dossier. Om een dossier aan te kunnen maken zijn alleen een dossiernaam en cliëntnaam verplicht. Overige informatie kunt u altijd op een later moment toevoegen. Een nieuw dossier is dus heel snel aangemaakt! 

Het kan echter zo zijn dat u bepaalde informatie wilt administreren die voor u relevant is, maar niet voor alle advocatenkantoren. Denk hierbij aan het aantal (minderjarige) kinderen, de huwelijksdatum, einddatum van een arbeidscontract, vierkante meters vloeroppervlakte, verhuurdatum etc. 

Voor dit soort informatie kunt u in Urios zelf extra invoervelden maken, eventueel gesorteerd naar Dossiercategorie (rechtsgebied). Zo heeft u alle relevante informatie op één plek. 

Bijkomend voordeel van deze invoervelden, is dat u de informatie hieruit kunt laten opnemen in de Word-sjablonen. Zo geneert u met enkele muisklikken uw brieven en stukken. Het genereren van een dagvaarding, huurcontract of gestandaardiseerde arbeidsovereenkomst kost u slechts nog maar een paar seconden. Hierdoor heeft u meer tijd om u te concentreren op de inhoud in plaats van op de lay-out. Dat doet Urios namelijk voor u.

Enthousiast? Probeer urios 30 dagen gratis!

Past Urios bij uw kantoor? Ontdek het eenvoudig zelf. Geheel vrijblijvend, helemaal gratis.

Vraag hieronder een proeflicentie aan en krijg 30 dagen op Urios zelf te ontdekken. 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.