Webinar:
e-mails genereren met Outlook-sjablonen

Typt u vaak dezelfde teksten in een e-mail? Of kopieert u de tekst van een vorige e-mail en brengt u daarin vervolgens kleine wijzigingen aan? Dat kan makkelijker!

Maak zelf Outlook-sjablonen

Bij de module Documentenbeheer krijgt u een aantal Outlook-sjablonen meegeleverd. Denk aan een Opdrachtbevestiging en een Afspraakbevestiging. Deze dienen als voorbeeld, maar u kunt ze ook gewoon zelf gebruiken in uw eigen huisstijl.

U kunt zelf zoveel Outlook-sjablonen maken en toevoegen als u wilt. Voor het ene kantoor is bijvoorbeeld een begeleidende e-mail voor een Huurovereenkomst heel handig, waar voor een ander kantoor een begeleidende e-mail voor het Stellen en opvragen van een dossier enorm relevant is.

Omdat ieder kantoor anders is, geeft Urios u hierin de vrijheid. Zo heeft u alleen sjablonen die relevant zijn voor uw werkzaamheden en hoeft u niet door een eindeloze lijst niet-relevante sjablonen te scrollen.

Bestaande en zelfgemaakte codes

Deze sjablonen maakt u met behulp van codes. In onze handleiding vindt u een lijst met bestaande codes, maar u kunt zelf ook codes aanmaken als de gewenste code er niet tussenstaat.

Inschrijven voor webinar

Benieuwd hoeveel tijd u kunt besparen met E- mails genereren met Outlook-sjablonen? Meld u dan nu aan voor onze gratis online webinar!

Vindt u meerdere webinars interessant? Dan kunt u zich hiervoor ook direct aanmelden via hetzelfde formulier.

Meld u direct aan!

Schrijf u vandaag nog in voor één of meerdere van onze gratis webinars. U ontvang direct een bevestiging van uw inschrijving in uw inbox.
  • Wij gebruiken uw gegevens enkel om contact met u op te nemen over de online demo.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Liever zelf aan de slag met deze module? Probeer 30 dagen gratis