Neem contact op

Mollie

Mollie Urios

Wilt u sneller uw betalingen ontvangen? En minder administratieve handelingen uitvoeren? Dan is de Mollie-koppeling in combinatie met de module Elektronisch Factureren dé oplossing voor u.

✓ Sneller. Zowel voor als voor u als voor uw cliënt. Met één klik op de knop kan de betaling worden voldaan.
✓ Makkelijker. Declaratie definitief? Dan wordt deze direct per e-mail verzonden.
✓ Betrouwbaarder. Het gaat over minder schijven en gebeurt grotendeels geautomatiseerd.

Wat is Mollie?

Mollie is een Nederlandse online betaaldienst die bedrijven helpt bij hun online betaalverkeer. Dankzij Mollie kunnen uw cliënten gemakkelijk online betalen via iDEAL of andere grote betaalmethoden. Denk hierbij aan Mastercard, Visa, American Express, PayPal, Bancontact (België), Giropay (Duitsland) en Cartes Bancaires (Frankrijk).

Makkelijk voor uw kantoor, omdat alle garanties en veiligheid gewaarborgd zijn door Mollie. Makkelijk voor uw cliënten, omdat zij met één klik op de knop de betaling kunnen voldoen.

Gratis Mollie-account

Om te profiteren van het gemak van deze koppeling heeft u een Mollie-account nodig. Een account bij Mollie is gratis. U betaalt alleen voor de daadwerkelijke transacties die gedaan zijn.

Iedere betaalmethode brengt andere transactiekosten met zich mee. Bij iDEAL is dit bijvoorbeeld een bedrag per geslaagde transactie. Bij verschillende soorten creditcards is dit een bedrag per transactie + een percentage van het over te maken bedrag. U vindt de actuele tarieven op de site van Mollie.

Gratis Mollie-account aanmaken

Module Elektronisch Factureren

U kunt gebruikmaken van de Mollie-koppeling in combinatie met de module Elektronisch Factureren. Naast betaalgemak biedt deze module nog meer voordelen:

  • Minder handelingen. Verzend definitieve declaraties direct per e-mail naar uw cliënten.
  • Minder herhaalwerk. Maak gebruik van gestandaardiseerde e-mails waarin cliëntgegevens direct worden ingevuld.
  • Meer gemak. Uw cliënt kan makkelijker betalen en u ontvangt de betaling sneller.

Probeer urios 30 dagen gratis

Is deze koppeling iets voor u? Probeer het 30 dagen gratis en vrijblijvend. Vul onderstaande gegevens in. Dan ontvangt u de proeflicentie zo spoedig mogelijk in uw inbox.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.