Neem contact op

Twinfield

Twinfield logo Urios

Voert u dagelijks een hoog aantal declaraties? En wilt u besparen op de hoeveelheid tijd die uw secretariaat hier wekelijks mee bezig is? Dan is een live-koppeling met Twinfield iets voor u.

✓ Bespaar tijd. Declaraties worden direct ingelezen in in uw boekhouding (Twinfield).
✓ Werk efficiënt. Een realtime overzicht in Urios van nog openstaande declaraties.
✓ Verhoog nauwkeurigheid. Minder handmatig werk, meer automatisering.

Urios heeft een live-koppeling met de boekhoudpakketten Twinfield en Yuki. Deze live-koppeling verwerkt gemaakte declaraties in Urios direct in uw boekhouding. Andersom zet hij gematchte declaraties dagelijks op ‘Voldaan’ in Urios.

Op deze manier houdt u realtime overzicht in de nog openstaande declaraties. Deze declaraties kunt u direct herinneren vanuit Urios.

Over Twinfield: voor uw accountant

Accountants en boekhouders voelen zich snel thuis bij Twinfield. Twinfield maakt het dagelijkse werk makkelijker. Het is een professioneel en uitgebreid online boekhoudprogramma dat slim is geautomatiseerd, met veel pakketten koppelt en uitstekend is beveiligd.

  • Zeer compleet pakket
  • Persoonlijk advies
  • 300+ koppelingen
  • Uitstekend beveiligd

Module Export naar Boekhouding

Om deze koppeling te kunnen gebruiken heeft u de Urios module Export naar Boekhouding nodig. Deze module is onderdeel van Urios Plus of kunt u los kiezen bovenop Urios Standaard. Tevens gaat u een contract aan met het boekhoudpakket Twinfield

Probeer urios 30 dagen gratis

Is deze koppeling iets voor u? Probeer het 30 dagen gratis en vrijblijvend. Vul onderstaande gegevens in. Dan ontvangt u de proeflicentie zo spoedig mogelijk in uw inbox.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.