Neem contact op

Microsoft Outlook

Microsoft Outlook Urios

Maakt u gebruik van Microsoft Outlook (Office 365) als e-mailprogramma voor uw kantoor? Door Outlook te koppelen aan Urios houdt u gemakkelijk overzicht in de e-mailcorrespondentie rondom uw dossiers.

 

Beter overzicht. Alle informatie rondom een dossier op één centrale plek.
Bespaar tijd. Met één klik op de knop verzendt u e-mails en slaat u e-mails op in de gewenste dossiermap (incl. bijlagen).
Automatisch tijd registreren. Start desgewenst automatisch de Urios Stopwatch bij het opstellen van een e-mail.
Enorm gebruiksvriendelijk. Volgens gebruikers “Ideaal!”, “Superhandig” en “Echt heel makkelijk”.

Direct e-mails opslaan vanuit Outlook

Met de Microsoft Outlook-koppeling verschijnt een Urios-knop in uw Outlook-omgeving: Opslaan in dossiermap . Deze maakt het mogelijk inkomende en uitgaande berichten eenvoudig op te slaan in de gewenste (sub)map van het betreffende dossier.

Bijlagen opslaan

Daarbij kunt u bijlagen van de betreffende e-mail zowel afzonderlijk als gelijktijdig opslaan. Desgewenst in een andere submap. U kunt de naam van de bijlage(n) en het onderwerp van de e-mail nog aanpassen voordat u het bestand opslaat. Zo voorkomt u dat uw dossiermap vol komt te staan met replies of bestanden met de naam ‘scan001’.

Opgeslagen bijlagen en mailberichten vindt u vervolgens gemakkelijk terug onder het juiste dossier in Urios of in de Verkenner van Windows.

Direct mailen vanuit Urios

Vanuit Urios kunt direct uw cliënten mailen met één klik op de knop. Urios opent automatisch Outlook voor u met daarin het e-mailadres van de ontvanger die bij het dossier hoort.

Automatisch tijd registreren

Desgewenst start u automatisch de Urios Stopwatch bij het genereren van een e-mailbericht of document. Zo schijft u de exacte tijd direct op het juiste dossier en hoeft u als u klaar bent alleen nog maar op ‘Opslaan’ te klikken.

Module Documentenbeheer

Om deze Outlook-koppeling te kunnen gebruiken heeft u de module Documentenbeheer nodig. Deze module is vast onderdeel van het Urios Plus-abonnement. U kunt deze module ook los afnemen boven op het Urios Standaard-abonnement.

Probeer urios 30 dagen gratis

Is deze koppeling iets voor u? Probeer het 30 dagen gratis en vrijblijvend. Vul onderstaande gegevens in. Dan ontvangt u de proeflicentie zo spoedig mogelijk in uw inbox.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.