Webinar:
Documenten beheren in mappen en submappen

Nooit meer zoeken naar documenten en bestanden? Altijd alle dossierstukken op één centrale plek terugvinden? Dat kan met Urios.

Overzicht dankzij structuur

Niets is zo vervelend als (te)veel tijd kwijt zijn aan zoeken naar een document of bestand. Daarom helpt Urios u met de module Documentenbeheer uw bestanden te ordenen.

Werk met Windows Verkenner

Urios is gekoppeld met Windows Verkenner. Als u een nieuw dossier aanmaakt in Urios, wordt automatisch een nieuwe dossiermap aangemaakt in Verkenner. Deze map is toegankelijk vanuit zowel uw Verkenner als vanuit Urios. Zo heeft u al uw bestanden altijd direct bij de hand.

Dossiermappen en submappen

U kunt in Urios aangeven dat u een aantal submappen wilt aanmaken als er een nieuwe dossiermap wordt aangemaakt. Welke mappen dit zijn, kunt u zelf kiezen. Denk aan Correspondentie, E-mails en Processtukken. Zo kunt ook ook binnen het dossier structuur aanbrengen en verschillende bestanden eenvoudig terugvinden.

Inschrijven voor webinar

Wilt u ook uw bestanden snel en eenvoudig kunnen opslaan en terugvinden dankzij een overzichtelijke mappenstructuur? Meld u dan nu aan voor onze gratis online webinar!

Vindt u meerdere webinars interessant? Dan kunt u zich hiervoor ook direct aanmelden via hetzelfde formulier.

Meld u direct aan!

Liever zelf aan de slag met deze module? Probeer 30 dagen gratis