Ontdek Urios via onze webinars

Ervaar in 30 minuten of een module interessant is voor uw kantoor. Inschrijven is uiteraard geheel vrijblijvend. Zowel voor onze huidige Urios-gebruikers als voor geïnteresseerden. Wilt u na de webinar meer informatie over een specifieke module? Vraag een demo op maat aan voor uw kantoor.

#1 Documenten genereren met Word-sjablonen

Nieuwe data binnenkort bekend.

Maak Word-sjablonen in uw eigen huisstijl. Genereer vervolgens vanuit Urios documenten waarin de gegevens die in Urios bekend zijn automatisch worden ingevuld. Deze documenten zijn direct terug te vinden in de juiste dossiermap. 

Meer informatie en inschrijven ≫

Tijd besparen efficiënt werken Urios Software voor Advocaten

#2 E-mails genereren met Outlook-sjablonen

Nieuwe data binnenkort bekend

Maak Outlook-sjablonen in uw eigen huisstijl. Genereer vervolgens vanuit Urios e-mails waarin de gegevens die in Urios bekend zijn automatisch worden ingevuld. Deze e-mails zijn direct terug te vinden in de juiste dossiermap. Ook kunt u vanuit Outlook de e-mail direct opslaan in de juiste dossiermap.

Meer informatie en inschrijven ≫

#3 Documenten beheren in mappen en submappen

Nieuwe data binnenkort bekend

Urios maakt automatisch een nieuwe dossiermap aan in Windows Verkenner bij het aanmaken van een nieuw dossier in Urios. Desgewenst met een aantal standaard submappen die u zelf kunt instellen. Hierdoor vindt u documenten en e-mails snel een eenvoudig terug in een omgeving waarmee u al vertrouwd bent.

Meer informatie en inschrijven ≫

#4 Elektronisch Factureren

Nieuwe data binnenkort bekend

Bespaar tijd, geld én papier met factureren per mail. In enkele klikken verzendt u de declaratie per mail naar uw cliënt, inclusief pdf-bijlage van de factuur. Nog sneller betalingen ontvangen? Voeg dan een iDEAL-betaalknop toe aan uw e-mail.

Meer informatie en inschrijven ≫

Elektronisch Factureren iDEAL knop Urios Software voor Advocaten

Benieuwd naar alle functionaliteiten van Urios? Ontdek ze direct!