Maak kennis via een online demo

Heeft u weinig tijd of niet de behoefte om zelf aan de slag te gaan met Urios via een proeflicentie? Met deze online demo ontdekt u in circa 1 uur de mogelijkheden van Urios als programma voor uw kantooradministratie.

Wilt u daarna alsnog een demo op maat? Online of op locatie? Dan kunt u deze na afloop kosteloos en vrijblijvend aanvragen.

Kosteloos en geheel vrijblijvend

Tijdens deze online demo laten wij u in vogelvlucht zien hoe Urios is opgebouwd en doorlopen we de gebruikelijke flow vanaf het aanmaken van een dossier tot aan het (elektronisch) declareren van uw tijd.

Ook belichten we de mogelijkheden van Word- en Outlook-sjablonen. Hiermee kunt u gegevens die reeds in Urios staan ingevuld eenvoudig hergebruiken met behulp van sjablooncodes.

Bovendien laten we direct zien hoe eenvoudig u Urios kunt inrichten naar uw eigen werkwijze. Onder andere middels:

  • Zelfgekozen dossier- en relatienummering
  • Extra velden die u zelf kunt toevoegen
  • Zelf te creëren Word- en Outlook-sjablonen
  • Werken met uw vertrouwde boekhoudpakket
  • En meer!

Benieuwd geworden? Schrijf u dat kosteloos en geheel vrijblijvend in voor onze online demo!

Schrijf u direct in voor een online demo

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Urios in het algemeen en wilt u in korte tijd een goede indruk krijgen? Schrijft u zich dan in voor onze online demo! Geheel kosteloos en vrijblijvend. Na deze algemene online demo kunt u altijd nog een demo op maat of een proeflicentie aanvragen.

Let op: u kunt zich tot 2 dagen voor het plaatsvinden van de online demo inschrijven. Is een demo bijvoorbeeld gepland op donderdag om 12:00 uur, dan kunt u zich hiervoor inschrijven tot dinsdag 12:00 uur.