Neem contact op

Tijdregistratie software voor advocaten

Efficiënt dossiers beheren, tijdschrijven en declareren

Met Urios brengt u structuur aan in uw werkzaamheden, waardoor u tijd bespaart op de werkzaamheden die niet declarabel zijn. Urios is een softwarepakket speciaal ontwikkeld voor de advocatuur met als doel de administratieve werkzaamheden voor advocaten en ondersteunend personeel eenvoudiger te maken.

U beheert eenvoudig uw relaties en dossiers, registreert tijd (inclusief verschottenadministratie) en kunt declareren en herinneren vanuit één systeem. Per post of per e-mail. 

Met of zonder stopwatch

Tijdschrijven en declareren doet u eenvoudig met één klik op de knop.

Tariefbeleid per medewerker

Voer een apart tariefbeleid per medewerker of per dossier. Per uur of vaste prijs.

Overzicht in declarabiliteit

Gebruik managementrapporten voor snel inzicht in declarabele uren en omzet.

Direct starten met tijd besparen? Probeer Urios 30 dagen gratis!

Software speciaal voor de advocatuur

Het registreren van gewerkte tijd kan op talloze manieren en er zijn legio programma’s waarin u tijd kunt registreren. Echter, veel van deze tijdschrijfsoftware is niet specifiek bedoeld voor de advocatuur. Hierdoor kunt u vastlopen als er geen sprake is van een kant en klaar ‘uurtje-factuurtje’.

Als advocaat kunt u met Urios uit de voeten als u:

Met Urios kunt u deze en andere specifieke informatie administreren, omdat het speciaal voor u als advocaat is ontwikkeld.

Gebruiksvriendelijk en overzichtelijk tijd registreren

In Urios registreert u tijd in losse minuten of in tikken van 5 of 6 minuten. In tegenstelling tot sommige andere aanbieders werkt het tijdschrijven in Urios niet vanuit ‘Het dossier’, maar middels een algemene knop ‘Tijdregels invoeren’. U hoeft hiervoor niet eerst het dossier te openen. Dit invoerscherm kunt u rustig open laten staan om de daaropvolgende bestede tijd voor een andere zaak ook snel te kunnen noteren.

Met behulp van de verschillende filters selecteert u zelf welke data voor u het meest relevant is om te zien op uw scherm. Zo behoudt u altijd overzicht. Met behulp van de Urios Stopwatch lekt er minder tijd weg. Als u tijd schrijft in tikken kunt u de Stopwatch automatisch naar boven laten afronden op hele eenheden.

Tijdregistratie voor alle advocatenkantoren

Met Urios bespaart u veelt ijd op uw administratieve werkzaamheden, zodat u uzelf volledig kunt inzetten voor het belang van uw cliënt. Urios biedt een oplossing waar iedereen mee kan werken (ook zonder training) en versimpelt veel van uw dagelijkse taken. 

Het programma is ontwikkeld om u te ondersteunen en legt u geen werkwijze op. U kunt het programma zeer flexibel instellen, waardoor het altijd aansluit op de werkwijze van uw kantoor.

Urios is geschikt voor zowel kleine als grotere praktijken en wordt ook veel gebruikt door eenmanskantoren. 

Dankzij onze gunstige tarieven is Urios ook zeer aantrekkelijk voor kantoren die in de opstartfase zitten. Naarmate het kantoor groeit in dienstverlening, kunt u Urios gemakkelijk uitbreiden met modules die nuttig zijn voor uw dienstverlening.

Tijd besparen efficiënt werken Urios Software voor Advocaten

Lokaal of in de cloud? U bepaalt

Met Urios software kunt u niet alleen eenvoudig uw tijd registreren en declareren, maar voert uw volledige kantooradministratie in één pakket. Onze focus ligt op gebruiksgemak, tijd besparen en betaalbaarheid. Met onze software kunt u veilig werken op een manier die bij uw kantoor past.

Kies zelf waar u Urios installeert: op een lokale pc/server of in de cloud. Welke opties voor u mogelijk zijn hangen af van de door u gewenste werkwijze en uw budget. 

Benieuwd naar wat Urios nog meer kan? Ontdek alle mogelijkheden!

Enthousiast? Probeer urios 30 dagen gratis!

Past Urios bij uw kantoor? Ontdek het eenvoudig zelf. Geheel vrijblijvend, helemaal gratis.

Vraag hieronder een proeflicentie aan en krijg 30 dagen om Urios zelf te ontdekken. 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.