Neem contact op

Microsoft Word

Microsoft Word Urios

Als advocaat of secretariaat moet u vaak dezelfde documenten opstellen. Denk hierbij aan een brief, processtuk of e-mail. Hoe makkelijk zou het zijn als dit allemaal automatisch voor u wordt ingevuld? Dat kan met Word-sjablonen in Urios!

U kunt het werken met sjablonen ook gebruiken in combinatie met andere tekstverwerkers, zoals LibreOffice en WordPerfect.

✓ Bespaar tijd. Het enige wat u nog hoeft te doen is het document controleren.
✓ Altijd in huisstijl. In de standaard Word-sjablonen is uw huisstijl doorgevoerd.
✓ Automatisch tijd registreren. Start desgewenst automatisch de Urios Stopwatch bij het opstellen van een document.
✓ Enorm efficiënt. Volgens gebruikers “Ideaal!”, “Superhandig” en “Echt heel makkelijk”.

Automatisch documenten genereren vanuit Urios

Sjablonen op maat

Urios levert een aantal veelgebruikte standaard Word-sjablonen mee, zoals een briefsjabloon en een verzoekschrift. U kunt zelf echter zoveel sjablonen of varianten op sjablonen maken als u wilt.

Enkele voorbeelden:

  • Afspraak- of opdrachtbevestiging
  • Huurovereenkomst
  • Arbeidscontract
  • Ouderschapsplan

Daarbij is het mogelijk uw eigen huisstijl (logo) en kantoorinformatie toe te voegen aan uw sjablonen. Zo hanteert uw hele kantoor dezelfde stijl wat zorgt voor een uniforme uitstraling naar uw cliënten.

  1. Automatisch tijd registreren
  2. Direct opslaan in juiste map / overzicht

Automatisch vullen middels codes

Op de plaatsen waar cliëntspecifieke informatie moet komen te staan, zet u de juiste codes neer. Deze codes zijn gebaseerd op informatie die bekend is in Urios.

Denk hierbij aan de naam van uw kantoor (kantoor), het betreffende dossiernummer (dossier_nr) en het aantal uren dat is gemaakt voor een dossier (dossier_uren).

Urios heeft de meest gebruikte codes al voor u toegevoegd. U kunt zelf echter ook gemakkelijk extra codes toevoegen en aan uw documenten toevoegen.

Direct opslaan in de juiste dossiermap

Heeft u een document gegenereerd vanuit Urios? Dan slaat hij deze automatisch op in de juiste map. Hierdoor zijn deze stukken op een later moment makkelijk terug te vinden.

Automatisch tijd registreren

Indien gewenst kunt u de Urios Stopwatch automatisch laten starten bij het generen van een document. Zo registreert hij direct uw tijd die u als u klaar bent met één klik kunt opslaan bij het betreffende dossier.
U zult zien dat u veel minder tijd kwijt bent aan het opstellen van uw stukken. Met een goed sjabloon heeft u binnen 30 seconden een brief of ander document gemaakt!

Module documentenbeheer

Om deze Outlook-koppeling te kunnen gebruiken heeft u de module Documentenbeheer nodig. Deze module is vast onderdeel van het Urios Plus-abonnement. U kunt deze module ook los afnemen boven op het Urios Standaard-abonnement.

Probeer urios 30 dagen gratis

Is deze koppeling iets voor u? Probeer het 30 dagen gratis en vrijblijvend. Vul onderstaande gegevens in. Dan ontvangt u de proeflicentie zo spoedig mogelijk in uw inbox.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.