Microsoft Word

Microsoft Word Urios

Als advocaat, jurist of juridisch secretaresse moet u vaak dezelfde documenten opstellen. Denk hierbij aan een brief, processtuk of overeenkomst. Hoe makkelijk zou het zijn als reeds bekende gegevens uit Urios automatisch worden ingevuld in het betreffende Word-document? Het is mogelijk met Word-sjablonen in Urios!

U kunt sjablonen ook gebruiken in combinatie met andere tekstverwerkers, zoals LibreOffice en WordPerfect.

✓ Bespaar tijd. Het enige wat u nog hoeft te doen is het document controleren.
✓ Altijd in huisstijl. Voer uw huisstijl door in de Word-sjablonen.
✓ Automatisch tijd registreren. Start desgewenst automatisch de Urios Stopwatch bij het opstellen of openen van een document.
✓ Enorm efficiënt. Volgens gebruikers “Ideaal!”, “Superhandig” en “Echt heel makkelijk”.

Sjablonen op maat

Urios levert een aantal veelgebruikte standaard Word-sjablonen mee, zoals een briefsjabloon en een verzoekschrift. U kunt zelf echter zoveel sjablonen of varianten op sjablonen maken en toevoegen als u wilt.

Enkele voorbeelden:

  • Afspraak- of opdrachtbevestiging
  • Huurovereenkomst
  • Arbeidscontract
  • Ouderschapsplan

Daarbij kunt u uw eigen huisstijl (logo) en kantoorinformatie toevoegen aan uw sjablonen. Zo hanteert uw hele kantoor dezelfde huisstijl wat zorgt voor een uniforme uitstraling naar uw cliënten. Ook heeft u dan geen voorgedrukt briefpapier meer nodig.

Hieronder ziet u een voorbeeld van een afspraakbevestiging. De blauw-gearceerde gedeeltes zijn codes (vb. 1). Deze codes worden vervangen door de corresponderende informatie die bekend is in Urios (vb. 2). In dit voorbeeld hoeft u alleen de datum en tijd nog zelf in te vullen.

Voorbeeld Word-sjabloon afspraakbevestiging Urios

Vb. 1 Word-sjabloon met codes: Afspraakbevestiging 

Word-sjabloon ingevuld afspraakbevestiging Urios

Vb. 2 Word-sjabloon met uitgelezen gegevens: Afspraakbevestiging 

Automatisch invullen middels codes

Op de plaatsen waar cliëntspecifieke informatie moet komen, zet u de corresponderende codes neer. Deze codes zijn gebaseerd op informatie die bekend is in Urios. Denk hierbij aan de naam van uw kantoor (kantoor), het betreffende dossiernummer (dossier_nr) en het aantal uren dat is geschreven op een dossier (dossier_uren).

Urios heeft de meest gebruikte codes al voor u toegevoegd. Daarnaast kunt u eenvoudig zelf extra codes toevoegen in Urios die u kunt gebruiken in Word- en Outlook-sjablonen.

Direct opslaan in de juiste dossiermap

Heeft u een document gegenereerd vanuit Urios? Dan slaat hij deze automatisch op in de juiste dossiermap. Hierdoor zijn deze documenten op een later moment makkelijk terug te vinden. Zowel vanuit Urios als vanuit uw Windows Verkenner.

Automatisch tijd registreren

Indien gewenst kunt u de Urios Stopwatch automatisch laten starten bij het generen en/of openen van een document. Zo registreert hij direct uw tijd die u, als u klaar bent, met één klik kunt opslaan bij het betreffende dossier.

U zult zien dat u veel minder tijd kwijt bent aan het opstellen van uw stukken. Met een goed doordacht sjabloon heeft u binnen 30 seconden een brief of ander document gemaakt!

Module documentenbeheer

Om deze Word-koppeling te kunnen gebruiken heeft u de module Documentenbeheer nodig. Deze module is vast onderdeel van Urios Plus. U kunt deze module ook los afnemen boven op Urios Standaard.

Vragen over deze koppeling? Of zelf proberen?

Vraag een proeflicentie aan en probeer Urios 30 dagen geheel gratis en vrijblijvend.
Belt of mailt u liever? Neem dan contact met ons op via 072 512 22 05 of info@urios.nl.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.