Webinar:
Documenten genereren met Word-sjablonen

Typt u vaak dezelfde teksten in een Word-document? Of kopieert u de tekst van een vorig document en brengt u daarin vervolgens kleine wijzigingen aan? Dat kan makkelijker!

Maak zelf Word-sjablonen

Bij de module Documentenbeheer krijgt u een aantal Word-sjablonen meegeleverd. Denk aan een Opdrachtbevestiging, een Afspraakbevestiging en een Standaard brief. Deze dienen als voorbeeld, maar u kunt ze ook gewoon zelf gebruiken in uw eigen huisstijl.

U kunt zelf zoveel Word-sjablonen maken en toevoegen als u wilt. Voor het ene kantoor is bijvoorbeeld een sjabloon voor een Huurovereenkomst heel handig, waar voor een ander kantoor een sjabloon voor het Stellen en opvragen van een dossier enorm relevant is.

Omdat ieder kantoor anders is, geeft Urios u hierin de vrijheid. Zo heeft u alleen sjablonen die relevant zijn voor uw werkzaamheden en hoeft u niet door een eindeloze lijst niet-relevante sjablonen te scrollen.

Bestaande en zelfgemaakte codes

Deze sjablonen maakt u met behulp van samenvoegvelden in Word. In onze handleiding vindt u een lijst met bestaande codes, maar u kunt zelf ook codes aanmaken als de gewenste code er niet tussenstaat.

Inschrijven voor webinar

Benieuwd hoeveel tijd u kunt besparen met Documenten genereren met Word-sjablonen? Meld u dan nu aan voor onze gratis online webinar!

Vindt u meerdere webinars interessant? Dan kunt u zich hiervoor ook direct aanmelden via hetzelfde formulier.

Meld u direct aan!

Schrijf u vandaag nog in voor één of meerdere van onze gratis webinars. U ontvang direct een bevestiging van uw inschrijving in uw inbox.
  • Wij gebruiken uw gegevens enkel om contact met u op te nemen over de online demo.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Liever zelf aan de slag met deze module? Probeer 30 dagen gratis