Koos Oomen

Koos Oomen

helpdesk

Koos is uw eerste aanspreekpunt voor alle vragen omtrent Urios. Sinds het voorjaar van 2018 vervult hij de rol van helpdeskmedewerker. Hij kan al uw vragen over Urios beantwoorden. Met zijn ervaring als applicatiebeheerder is Koos technisch erg sterk en heeft vergaande kennis van databases en scripts, bedoelt om data te kunnen migreren of inzichtelijk te maken. Tevens doet Koos veel testwerk van nieuwe functionaliteiten van Urios, schrijft bugs-rapporten en houdt onze eigen systemen up to date.

Ursula Pieterse

administratie

Ursula verzorgt sinds begin 2018 de administratie en facturatie. Zij houdt niet alleen onze eigen administratie op orde, ze zorgt ook voor alle andere kleine randwerkzaamheden op kantoor. Ze werkt heel precies en is goed op de hoogte van de verschillende abonnementen van onze gebruikers. Heeft u een vraag over uw Urios factuur, dan heeft Ursula het antwoord.

Ursula Pieterse
Ilse Aerts

Ilse Aerts

commercieel directeur

Ilse heeft in 2008 de opleiding Small Business & Retailmanagement in Groningen afgerond. Na een aantal jaren in de detailhandel en de retail te hebben gewerkt, is zij begin 2013 begonnen bij Urios. Ilse is nu mededirecteur van Urios en is het eerste aanspreekpunt voor potentiële nieuwe Urios-gebruikers maar ook voor bestaande gebruikers op het gebied van efficiënter werken met Urios, over werken in de cloud met Urios of over de AVG. Ilse verzorgt demonstraties op kantoor voor nieuwe klanten, de demonstraties van Urios online en onderhoudt contact met de gebruikers.

IJsbrand Oudshoorn

oprichter

IJsbrand is in 1999 begonnen met het schrijven van Urios, toen hij nog naar de middelbare school ging. Daarna is hij Informatica gaan studeren in Amsterdam en verder blijven bouwen aan Urios. Inmiddels werken er meerdere softwareontwikkelaars en testers voor Urios, maar IJsbrand doet ook nog steeds veel zelf. Hij kent Urios door en door, zowel van binnen als van buiten en heeft altijd nieuwe ideeën. Heeft u ook suggesties om Urios nog beter te maken? IJsbrand vertaalt dit naar Urios!

IJsbrand Oudshoorn