Urios Standaard

€ 24,- per maand per tijdschrijver

Urios Standaard biedt u alle basisfunctionaliteiten voor het voeren van een efficiënte kantooradministratie.

Dossiers

Uw dossiers vormen de kern van uw kantoor. Het is dan ook belangrijk om snel de benodigde informatie te kunnen vinden en het overzicht tussen uw lopende, gesloten en gearchiveerde zaken te behouden. Doordat uw dossiers op een apart tabblad zijn weergegeven, heeft u alle benodigde informatie gestructureerd bij elkaar staan. Per dossier kiest u zelf een tariefbeleid. Dit kan één uurtarief of verschillend tarief per advocaat zijn maar u kunt ook een vaste prijs afspreken en instellen.

Meer over dossier- en relatiebeheer

Handleiding Dossiers en relaties

Relaties

Net als uw dossiers maken uw cliënten en overige relaties een groot deel uit van uw praktijkvoering. Door Relaties en Dossiers in twee aparte tabbladen te tonen, is het mogelijk om meerdere dossiers bij één cliënt in te voeren en uiteraard ook meerdere (betalende) relaties bij één dossier. Eenvoudig kan er één nota opgemaakt worden voor één cliënt met meerdere dossiers, maar dit hoeft niet.

Meer over dossier- en relatiebeheer

Handleiding Dossiers en relaties

Tijdschrijven

Uw tijd heeft u met enkele muisklikken of toetsaanslagen ingevoerd. Dit kan in tikken of minuten. Voorgaande invoer kan eenvoudig herhaald worden met de pijltjestoets, om nog sneller uw gewerkte tijd in te kunnen voeren. Het datafilter op het tabblad Activiteiten toont u direct hoeveel uur u declarabel of niet declarabel heeft geschreven per dag, week, maand, dossier etc. en wat er nog aan uren gedeclareerd kan worden.

Meer over tijdschrijven

Handleiding Tijdschrijven

Toevoegingen

Uw toevoegingszaken kunt u gemakkelijk administreren in Urios. Door gebruik te maken van de Export naar mijn RvR hoeft u vele gegevens niet dubbel in te voeren. Een vergoeding RvR, eigen bijdrage of opvolgingsvergoeding zijn heel simpel te declareren. Urios biedt u eveneens een urenmelder en een overzichtelijke Urenstaat, inclusief reistijd en reiskosten.

Insolventies

Uw Insolventiezaken voert u in Urios net zo gemakkelijk in als alle andere zaken. Eenmaal ingevoerd genereert Urios voor u alle benodigde tijdregistratieverslagen, de verzoeken voorschot op salaris en toont onderhanden werk rapporten conform de Recofa Richtlijnen met slechts één druk op de knop.

Verschotten

Slechts vijf klikken of toetsaanslagen zijn nodig om een verschot in te voeren. De datum, het dossier, de omschrijving en tot slot het bedrag met het geldende btw percentage en klaar bent u. Simpel en doeltreffend. De verschotten kunt u in rekening brengen op uw urendeclaratie of op de eigen bijdrage nota. Het is ook mogelijk om enkel een verschottennota te maken en desgewenst kunt u hier een kortere betalingstermijn bij opnemen.

Declareren

Met Urios is declareren een fluitje van een cent. Of u nu uw declaraties per cliënt wilt maken of maandelijks al uw betalende zaken snel wilt factureren in één batch, het kan allebei met Urios. Declareren in andere talen, kiezen van eigen sjablonen en opmaak, de inleidende en afsluitende zinnen, aangepaste betalingstermijnen per cliënt en soort nota, de nummering... u heeft het allemaal zelf in de hand.

Meer over declareren

Handleiding Declareren

Herinneren & Aanmanen

Uw cliënt herinneren aan een nog openstaande nota hoort helaas ook bij uw werkzaamheden. Dit stuk debiteurenbeheer doet u gemakkelijk in Urios. Meerdere openstaande nota's voor één cliënt worden op één herinnering opgenomen, wel zo efficiënt. U stelt zelf in hoeveel dagen u na het uitsturen van de nota's een eerste, tweede of laatste herinnering wilt uitsturen. Herinneren kunt u, net als het declareren, ook gemakkelijk in batches doen met slechts enkele muisklikken.

Urios Plus

€ 38,- per maand per tijdschrijver

Urios Plus biedt u boven op Standaard de onderstaande modules. Hiermee verloopt uw administratie nog efficiënter.


Documenten genereren en beheren (DMS)

Veel documentatie kunt u standaardiseren en gemakkelijk opstellen met behulp van sjablonen. Hierdoor wordt de relevante cliënt- en dossierinformatie vanuit Urios direct in uw briefsjablonen ingelezen. Zo is een standaard brief of ander document binnen één minuut gemaakt. Met de Urios knop in Outlook slaat u relevante e-mailberichten en bijlagen direct op in uw dossier. Zo heeft u alle bestanden gestructureerd bij elkaar en kunt u deze snel terugvinden.

Meer over documentenbeheer

Handleiding Documenten en e-mail


Elektronisch factureren

Per cliënt kunt u aangeven of deze uw factuur per post of per e-mail wil ontvangen. Beide manieren kunnen door elkaar heen gebruikt worden bij batchfacturatie. Ook het elektronisch herinneren is mogelijk met deze module. Uw digitale declaraties en herinneringen worden voorzien van uw briefpapier zodat dit er netjes uitziet. In de begeleidende e-mail bij de declaratie of herinnering kunt u een iDEAL betaalknop opnemen om sneller de betaling te ontvangen.

Handleiding Declareren > Elektronisch factureren


Export of koppeling boekhouding

Urios is geen boekhoudpakket maar biedt u wel handige functies om u tijd te besparen op uw boekhouding. Zo is er de mogelijkheid om al uw verkoopfacturen te exporteren naar uw boekhoudpakket. Dit is nu mogelijk voor 14 verschillende boekhoudpakketten. Doordat de facturen niet overgetypt hoeven te worden, waarin snel een foutje is gemaakt, scheelt dit veel tijd en kosten. Voor boekhoudpakket Yuki is een live-koppeling ontwikkeld en worden de gemaakte facturen en de ontvangen betalingen tussen beide pakketten uitgewisseld. Zo is uw administratie altijd up to date.

Handleiding Export/koppeling boekhouding


Agenda en Termijnen

De roladministratie, geplande afspraken, zittingen en uw to-do taken worden u overzichtelijk getoond in het Urios tabblad Vandaag. Afgeronde werkzaamheden of afspraken boekt u vervolgens direct door als tijdregel op het betreffende dossier. Het tabblad Vandaag toont u ook een financiële samenvatting van de nog openstaande declaraties en biedt een sneltoets om eenvoudig uw herinneringen uit te kunnen sturen.

Handleiding Agenda en termijnen


Gebruikersrechten

Met de module Gebruikersrechten kunt u per tijdschrijver aangeven welke rechten deze heeft in Urios. Er zijn een vijftal niveau's en dit geeft u onder andere de mogelijkheid om het inzicht in het tijdschrijven door collega's te beperken en om de financiële gegevens af te schermen. Voor zelfstandig werkende advocaten in een samenwerkingsverband is het mogelijk om alleen de eigen omzet te kunnen zien en dit dus uit beeld te houden bij collega's.


Managementrapporten

Wilt u snel inzichtelijk krijgen hoeveel nieuwe zaken u heeft aangenomen? Hoeveel uur er is gedeclareerd in een bepaalde periode per rechtsgebied? Hoeveel procent u declarabel werkzaam bent geweest in één specifiek dossier of periode? Voor welk bedrag er nog openstaande nota's zijn? De Managementrapporten van Urios bieden uitkomst. Deze rapportages geven u een helder inzicht in de uren en geldstromen binnen uw kantoor. Mist u iets in de rapportages? Laat het ons weten.

Handleiding Managementrapporten

Losse modulen bovenop Urios Standaard

€ 3,50 per maand per tijdschrijver

Om voor uw kantoor de best passende vorm van Urios te kiezen kunt u Urios Standaard ook combineren met één van de bovenstaande modules uit Urios Plus of met één van de onderstaande modules, namelijk Derdengelden en Abonnementen. Door Urios Standaard te combineren met de modules die voor u handig zijn, betaalt u enkel voor de functionaliteiten die voor u een toegevoegde waarde hebben. De prijs voor de losse modules bedraagt € 3,50 per maand per tijdschrijver, en worden afgenomen voor het hele kantoor.

Additionele modules

U kunt Urios Standaard of Urios Plus ook uitbreiden met onderstaande extra functionaliteit. Genoemde prijzen zijn per maand per tijdschrijve en ook deze modules worden afgenomen voor het gehele kantoor, behalve de Web-app. Deze is per gebruiker instelbaar.


Derdengeldadministratie

€ 3,50 per maand per tijdschrijver

Als u gebruik maakt van de module Derdengelden kunt u afscheid nemen van de losse lijstjes. In Urios kunt u op dossierniveau de ontvangen en doorbetaalde derdengelden administreren. Ontvangen derdengeld kunt u direct of met terugwerkende kracht verrekenen op uw declaraties en met behulp van de diverse rapporten heeft u altijd inzicht in het actuele saldo.

Handleiding Derdengeldadministratie


Abonnementen

€ 3,50 per maand per tijdschrijver

Werkt u met juridische abonnementen of strippenkaarten en declareert u uw cliënten jaarlijks, per kwartaal of maandelijks een vast bedrag? Dan is dit de ideale module voor uw kantoor. Deze abonnementsdeclaraties maakt u net zo eenvoudig als iedere andere nota zonder dat het u extra tijd kost. Alleen de nota's die in aanmerking komen voor facturatie komen in uw overzicht te staan, en deze kunt in één keer als batch genereren.
Praktisch werken en tijd besparen in één.

Handleiding Declareren > Abonnementen


Web App

€ 2,- per gebruiker per maand

Onderweg uw tijd kunnen schrijven op uw telefoon, uw kantooragenda raadplegen of snel een adres of telefoonnummer opzoeken, dit kan door gebruik te maken van de Urios Web App. De Web App hoeft niet afgenomen te worden voor het gehele kantoor maar is per gebruiker in te stellen. De Web App kan alleen gebruikt worden i.c.m. de Urios Cloud Database om een veilige verbinding te kunnen bewerkstelligen.

Kennis maken met Urios


Gratis proeflicentie

Met de gratis Urios proeflicentie kunt u een maand lang ons programma uitproberen. Zie hoe makkelijk het is om een nieuw dossier aan te maken of om meerdere nota's in één keer te kunnen declareren door het zelf te doen en ervaar de tijdbesparing die Urios u zal opleveren!

Gratis proeflicentie aanvragen


Demo voor uw kantoor

Wij laten u Urios graag zien door middel van een vrijblijvende demonstratie online of bij u op kantoor. In ongeveer 1,5 uur tijd krijgt u een goed beeld van de werking van Urios. Bovendien is dit het ideale moment om uw wensen te bespreken en direct uw vragen te beantwoorden.

Deelname instructies

Gratis demo aanvragen


Bel ons

Interesse in Urios of benieuwd wat onze software voor uw kantoor kan betekenen? Bel ons gerust. Wij zitten klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Bel 072 512 22 05