×

Urios demo aanvragen

advocaten

×

Neem contact met mij op

Vul onderstaande gegevens in zodat Urios contact met u op kan nemen om een afspaak te maken.

advocaten

Urios houdt van samenwerken

"Wat je niet zelf kunt doen of wilt doen, kun je beter uitbesteden." Deze uitspraak van IJsbrand Oudshoorn, de oprichter van Urios, is typerend voor Urios. Urios is sterk op het gebied van kantooradministratie, maar is niet ontwikkeld voor het voeren van uw boekhouding, berekenen van alimentatie of als uitgebreid Document Management Systeem. Hiervoor zijn wij de samenwerking met andere aanbieders van software aangegaan. Zo hoeven wij niet zelf het wiel uit te vinden, kan je als leverancier elkaar juist versterken en blijft de focus liggen op de kernwaarde van ons product; Het opleveren van tijdbesparing door efficiënt te kunnen werken.

Tijdbesparende koppelingen met Split Online, bellen via VoIP en export naar Mijn RvR

Koppeling met Word, Outlook en DMS for Legal van Epona

E-factureren per e-mail, via het Simplerinvoicing netwerk of in LEDES-formaat

iDEAL of andere online betaalknop meesturen bij uw declaraties

Live-koppelingen met boekhoudpakket Yuki en Twinfield

Urios en Outlook

“Ideaal!”, “Superhandig” en “Echt heel makkelijk” zijn enkele reacties op de Urios Outlook Add In die wij enkele jaren geleden hebben ontwikkeld. In Outlook wordt een Urios knop zichtbaar die het mogelijk maakt ingekomen en uitgaande e-mailberichten eenvoudig in uw dossier op te slaan in een door u geselecteerde submap, om het overzichtelijk te houden. Bovendien kunt u bijlagen bij de e-mail afzonderlijk, en desgewenst in een andere submap, gelijktijdig opslaan. Sterk punt van deze functionaliteit is dat u de naam van de bijlage(n) of zelfs het onderwerp van de e-mail zelf nog kunt aanpassen! Zo voorkomt u dat uw dossiermap vol komt te staan met replies of scan001 bestanden. Opgeslagen bijlagen en mailberichten vindt u vervolgens weer gemakkelijk terug onder uw dossier in Urios of in de Verkenner van Windows. Vanuit Urios kunt direct uw cliënten e-mailen, Outlook wordt voor u geopend, en desgewenst kunt u automatisch een stopwatch laten starten bij het genereren van een mailbericht of document. Om deze Outlook-koppeling te kunnen gebruiken heeft u de module Documenten Beheren & Genereren nodig. Dit is een onderdeel van Urios Plus, maar u kunt deze module ook los bij Urios Standaard kiezen.

Urios en Word | kan ook met LibreOffice of WordPerfect

Het opstellen van een brief, processtuk of e-mail kost vaak meer tijd dan u mogelijk denkt. Om deze veel voorkomende werkzaamheden te vergemakkelijken is het mogelijk om vanuit Urios eenvoudig gestandaardiseerde documenten op te stellen in Word via sjablonen. U kunt het werken met sjablonen ook gebruiken in combinatie met andere tekstverwerkers. Vanaf het dossier of uw relatie kiest u voor de opdracht ‘Maak document’, u kiest het sjabloon wat u wilt gebruiken oftewel het soort document dat u wenst op te stellen, u klikt op volgende en Word wordt voor u geopend met op het scherm uw sjabloon gevuld met de dossier en cliënt informatie uit Urios. Eventueel kunt u een stopwatch automatisch laten opstarten bij het generen van een document. U zult merken dat u veel minder tijd kwijt bent aan het opstellen van uw stukken. Met een goed sjabloon heeft u binnen 30 seconden een brief of ander document gemaakt! Werken met sjablonen scheelt niet alleen veel tijd. Het zorgt ook voor een uniforme werkwijze en lay-out binnen uw kantoor en bovendien worden alle documenten direct door Urios in de juiste map opgeslagen, waardoor deze stukken ook weer gemakkelijk terug te vinden zijn.

U kunt zelf zowel sjablonen of varianten op sjablonen maken als u zelf wenst. U kunt een sjabloon ontwerpen voor een afspraak- of opdrachtbevestiging, maar ook voor complexere stukken zoals een huurovereenkomst, arbeidscontract of ouderschapsplan. Dit zijn slechts een aantal voorbeelden. Deze sjablonen worden gevuld met de dossier en cliëntinformatie die in Urios staat zoals de adressering, het dossiernaam en nummer, maar dus ook de startdatum van een contract of een huwelijksdatum kunt u in uw sjabloon opnemen. Het is namelijk niet alleen heel eenvoudig om vanuit Urios een document op te stellen in Word en om zelf sjablonen te maken, u bepaalt ook zelf welke velden in deze sjablonen opgenomen moeten worden. Urios biedt heel veel standaard codes aan die u kunt gebruiken om documenten te genereren en voor extra informatie kunt u zelf codes aanmaken door gebruik te maken van Extra Dossiervelden in Urios.

Urios met DMS for Legal

Door de grote hoeveelheden bestanden in een dossier is het terugvinden van de benodigde documentatie steeds uitdagender geworden. Bovendien wordt er ook steeds meer digitaal gewerkt waardoor het opslaan van bestanden op een eenduidige locatie, zodat niet alleen u maar ook uw collega's het kunnen vinden, steeds belangrijker is geworden. Urios biedt diverse functionaliteiten voor het beheren van al uw bestanden in uw dossier, maar voor sommige kantoren zijn de basisfunctionaliteiten die Urios hierin kan bieden niet voldoende. Urios is nu eenmaal geen volledig Document Management Systeem, iets wat DMS for Legal wel is. Daarom is er een koppeling ontwikkeld tussen beide pakketten. Wanneer in Urios een nieuw dossier wordt aangemaakt, wordt er automatisch een dossiermap gegenereerd in de SharePoint omgeving die voor u is opgezet door DMS for Legal. In deze dossiermap wordt vervolgens alle documentatie die u vanuit Urios opsteld door middel van de Word-sjalbonen opgeslagen. Zo kunt u altijd al uw brieven, stukken en overige documentatie eenvoudig terugvinden. Verder biedt DMS for Legal nog een aantal aanvullende functies aan om uw werkprocessen overzichtelijk en beheersbaar te houden. Voor het gebruik van de koppeling Urios met DMS for Legal heeft u de module Documenten Beheren & Genereren nodig. Deze is onderdeel van Urios Plus of kunt u los kiezen bij Urios Standaard. Tevens gaat u een overeenkomst aan met Epona, het bedrijf dat DMS for Legal levert.

Urios koppeling met online betaaldienst Mollie

Het betalen van een declaratie door uw cliënt zo gemakkelijk mogelijk maken, dat is het doel van het werken met een online betaalknop c.q. een iDEAL betaalknop in uw begeleidende e-mail bij het verzenden van uw declaratie. Elektronisch factureren vanuit Urios per e-mail bespaart u direct heel veel tijd. De declaraties worden na het definitief maken direct verzonden per e-mail naar uw cliënten. In deze gestandaardiseerde begeleidende e-mail kunt u een betaalknop opnemen. Dit kan een iDEAL betaalknop zijn, deze wordt veelal het meest gebruikt, maar u kunt ook kiezen voor één of meerdere van de andere betaalmethoden die Mollie aanbiedt zoals betaling met creditcard, Paypal, Bancontact (voor België, Oosterrijk en Finland) of Giropay voor de Duitse markt. De kosten per aangeboden betaalmethode kunnen verschillen, maar u betaalt deze kosten alleen als de ontvanger ook daadwerkelijk gebruik maakt van betaalknop, anders niet. Voor het kunnen accepteren van iDEAL betalingen heeft u de module Elektronisch factureren van Urios nodig. Deze is onderdeel van Urios Plus of kunt u als losse module kiezen bij Urios Standaard. Verder heeft u een account nodig bij Mollie, deze is kosteloos, en u betaalt alleen een bedrag per geslaagde transactie. Voor iDEAL betalingen is dit € 0,29 cent. U ontvangt maandelijks van Mollie een factuur en u kunt in uw account aangeven met welke frequentie u van Mollie de uitbetaling wenst te ontvangen.

Urios | e-facturatie Simplerinvoicing eVerbinding

Factureren per e-mail is één vorm van elektronisch factureren. Een andere manier, die bovendien in opkomst is en wordt gebruikt door overheden, is factureren via het e-facturatienetwerk van Simplerinvoicing. Urios kan middels haar partner eVerbinding e-factureren versturen met het Simplerinvoicing netwerk en zodoende kunt u met Urios ook elektronisch factureren aan de overheid. Simplerinvoicing is een netwerkt van Europese e-facturatieproviders en leveranciers van financiële software dat het mogelijk maakt dat uw declaratie automatisch en foutloos wordt verwerkt in de boekhouding van uw ontvanger. Op deze manier heeft de ontvanger nagenoeg geen werk meer aan uw declaraties. De declaratie hoeft niet meer te worden overgetypt in de boekhouding en ook hoeven er geen handmatige overschrijvingen meer te worden gedaan. Betalingen zullen namelijk automatisch, na goedkeuring, plaatsvinden. Dit is sneller, goedkoper en veel nauwkeuriger. In Urios kunt u de status van uw verzonden declaraties volgen. Zelf kunt u op deze manier ook facturen ontvangen met eVerbinding. Er zijn op dit moment diverse boekhoudsystemen die u aan uw eVerbinding account kunt koppelen en deze ontwikkelingen staan niet stil. Om gebruik te maken van Elektronisch Factureren via eVerbinding heeft u de module Elektronisch factureren van Urios nodig. Deze is onderdeel van Urios Plus of kunt u als losse module kiezen bij Urios Standaard. Daarbij gaat u een overeenkomst aan met eVerbinding.

Urios en TyMetrix | factureren in LEDES formaat

Grote internationaal opererende bedrijven of bedrijven met een hoofdkantoor in de Verenigde Staten vereisen soms dat u in LEDES-formaat uw declaratie indient. Dit declareren in LEDES-formaat verloopt via een platform zoals Kluwer TyMetrix 360. Urios ondersteunt deze facturatiemethode, maar het factureren in LEDES-formaat heeft veel technisch maatwerk per klant nodig. Dit kunnen wij voor u verzorgen tegen een meerprijs. Als u meer informatie wilt over factureren in LEDES-formaat, neemt u dan contact met ons op.

Urios met boekhoudpakket Yuki | een live-koppeling

Steeds vaker is de wens aanwezig om een live-koppeling te hebben met een boekhoudpakket en Urios biedt deze live-koppeling onder andere aan met boekhoudpakket Yuki. Deze koppeling zorgt ervoor dat een declaratie die wordt gemaakt direct wordt ingelezen in uw boekhouding. Eenmaal gematched met de ontvangen betalingen in uw bankboek, worden dagelijks de betaalde declaraties op ‘Voldaan’ gezet in Urios. Wat u overhoudt is real time inzicht in de nog openstaande declaraties van dat moment die u vervolgens vanuit Urios direct kunt herinneren, indien nodig. Om deze functionaliteit te kunnen gebruiken heeft u van Urios de module Exporteren naar Boekhouding nodig. Deze module is onderdeel van Urios Plus of kunt u los kiezen bij Urios Standaard. Tevens gaat u een contract aan met het boekhoudpakket Yuki.

Urios met boekhoudpakket Twinfield | een live-koppeling

Net als voor boekhoudpakket Yuki is er ook een live koppeling met het bekende boekhoudpakket Twinfield ontwikkeld. Deze koppeling werkt op een soortgelijke manier als de Yuki-koppeling; verzonden declaraties vanuit Urios komen meteen in uw boekhouding terecht en dagelijks worden de ontvangen betalingen die gematched zijn in het bankboek ingelezen in Urios. Na de ontvangen betaling komt de status van de declaratie op ‘voldaan’ te staan. Doordat het datafilter op het tabblad Declaraties in Urios in de regel is ingesteld op ‘Alleen openstaande declaraties’ tonen, houdt u dus een helder overzicht van de nog openstaande nota’s. Om deze functionaliteit te kunnen gebruiken heeft u van Urios de module Exporteren naar Boekhouding nodig. Deze module is onderdeel van Urios Plus of kunt u los kiezen bij Urios Standaard. Tevens gaat u een contract aan met het boekhoudpakket Twinfield.

Urios met alimentatieprogramma Split-Online

De koppeling tussen Urios en alimentatieprogramma Split-Online is zowel simpel als doeltreffend. Wanneer u in Urios een nieuw dossier heeft aangemaakt, kunt u ook direct een nieuw dossier aanleggen in Split Online waarbij de essentiële basisgegevens direct worden geëxporteerd naar Split Online. Zo hoeft u uw clientgegevens niet nogmaals in te voeren, wat u een hoop tijd scheelt. Tevens is het mogelijk om de verschillende alimentatieberekeningen die zijn gemaakt in het dossier in Split Online terug te zien in Urios en vanuit Urios te openen. Zo heeft u de belangrijkste informatie altijd bij de hand. Deze functionaliteit is beschikbaar voor zowel Urios Plus als Urios Standaard. Er is geen aanvullende module nodig om deze functie te gebruiken.

Urios en Mijn RvR

Via Urios kunt u snel en gemakkelijk een toevoeging aan vragen voor uw cliënt door gebruik te maken van de export functionaliteit. Wanneer u de cliënt gegevens heeft ingevoerd in Urios en een dossier heeft aangemaakt, kunt u het benodigde deel van deze gegevens exporteren naar Mijn RvR. Vanuit Urios genereert u heel eenvoudig het benodigde xml-bestand, wat u vervolgens upload naar uw omgeving bij de Raad voor Rechtsbijstand. U hoeft dan de NAW-gegevens of geboortedatum niet nogmaals in te vullen, wat u veel tijd scheelt. Deze functionaliteit is beschikbaar voor zowel Urios Plus als Urios Standaard. Er is geen aanvullende module nodig om deze functie te gebruiken. .

Urios en bellen via VoIP

Urios kunt u laten koppelen aan uw VoIP telefooncentrale en direct vanuit Urios telefonisch contact opnemen met uw cliënten, debiteuren of andere relaties die gekoppeld zijn aan uw dossiers. U klikt op Urios op “Bellen via VoIP” en Urios maakt verbinding met uw telefooncentrale. Uw telefoon gaat over en zodra u deze opneemt wordt de verbinding gemaakt naar diegene die u telefonisch wilt bereiken. Indien gewenst kunt u dan ook meteen de stopwatch laten opstarten zodra u verbinding maakt en op die manier kunt u nauwkeurig uw tijd bijhouden. Zo hoeft u nooit meer in uw telefoon terug te kijken hoe lang u in gesprek bent geweest. Deze koppeling werkt ook de andere kant. Belt een cliënt naar u, dan ziet u onder in uw scherm een pop-up verschijnen met daarin de naam en het telefoonnummer van diegene die contact met u probeert te maken en ook nu kunt u direct een stopwatch starten. Deze functionaliteit is beschikbaar voor zowel Urios Plus als Urios Standaard. Er is geen aanvullende module nodig om deze functie te gebruiken. Wel zult u mogelijk de hulp van uw systeembeheerder of internetprovider nodig hebben. Hier kunnen kosten aan verbonden zijn.

Kennis maken met Urios


Gratis proeflicentie

Met de gratis Urios proeflicentie kunt u een maand lang ons programma uitproberen. Zie hoe makkelijk het is om een nieuw dossier aan te maken of om meerdere nota's in één keer te kunnen declareren door het zelf te doen en ervaar de tijdbesparing die Urios u zal opleveren!

Vraag gratis proeflicentie aan


Demo voor uw kantoor

Wij laten u Urios graag zien door middel van een vrijblijvende demonstratie online of bij u op kantoor. In ongeveer 1,5 uur tijd krijgt u een goed beeld van de werking van Urios. Bovendien is dit het ideale moment om uw wensen te bespreken en direct uw vragen te beantwoorden.

Bel mij voor een afspraak


Bel ons

Interesse in Urios of benieuwd wat onze software voor uw kantoor kan betekenen? Bel ons gerust. Wij zitten klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Bel 072 512 22 05