Neem contact op

Urios Cloud Drive

Uw bestanden altijd en overal binnen handbereik.

Heeft u graag altijd uw dossierstukken bij de hand? Op uw laptop, tablet of mobiel, ook als u geen internet heeft? Dan is de Urios Cloud Drive een goede oplossing voor u.

  • Altijd en overal toegang tot uw documenten, online en offline
  • Deel stukken op een veilige manier met uw cliënten of andere partijen 
  • Uw data veilig opgeslagen op een Nederlandse server
  • Altijd een back-up van uw bestanden beschikbaar

Altijd en overal toegang tot uw documenten

Met Urios Cloud Drive kunt u uw stukken/documenten op een veilige manier binnen Nederland opslaan. Van al uw bestanden blijven de 30 laatste versies bewaard en alle bestanden worden versleuteld opgeslagen. Op deze manier heeft u altijd een recente back-up van uw bestanden.

Geschikt voor alle type apparaten

Urios Cloud Drive kan op alle typen apparaten worden geïnstalleerd. Op uw computer op kantoor en op uw laptop, maar ook op uw telefoon of tablet. De Cloud Drive werkt met alle besturingssystemen (Windows, iOS, Android).

Koppeling met Urios

In combinatie met de module Documentenbeheer kan Urios Cloud Drive worden gekoppeld aan uw dossiermappen in Urios. Zo komt u automatisch in de juiste dossiermap in uw Cloud Drive uit. Ook de mappen voor uw nieuwe dossiers worden automatisch in uw Cloud Drive aangemaakt en al uw bestanden worden in de juiste mappen opgeslagen.

Als u geen gebruik maakt van de module Documentenbeheer kunt u ook werken met de Urios Cloud Drive. In dat geval is de automatische koppeling tussen uw eigen dossiermappen en de dossiers in Urios echter niet mogelijk.

Net zo vertrouwd als de Windows Verkenner

Het gebruik van de Cloud Drive op uw computer werkt op vele manieren hetzelfde als de mappen in Windows verkenner. U heeft een ‘extra map’ op uw computer, de Cloud Drive, waarin u nieuwe mappen kunt aanmaken en waar u bestanden heen kunt slepen of kunt kopiëren.

De vaak al bestaande mappenstructuur kan in de meeste gevallen dan ook worden behouden.

Deel gemakkelijk bestanden via het webportaal

Naast de extra map op uw computer krijgt u ook toegang tot uw eigen Cloud Drive webportaal (met inlog). Via dit portaal zijn al uw stukken bereikbaar.

Vanuit de Cloud Drive op uw computer kunt u eenvoudig en op een veilige manier bestanden en zelfs hele mappen delen. Dit werkt onder meer door beveiligde linkjes van deze bestanden te sturen naar uw ontvanger.

De ontvanger kan uw cliënt zijn, maar ook een andere partijen. U kunt per bestand aangeven of de ontvanger deze alleen mag openen of ook mag bewerken of wissen.

Daarnaast kunt u ook kiezen voor het aanmaken van een ‘gast-login’. Deze gast-login kan fungeren als een soort cliëntenportaal. Uw cliënt zou op deze manier alle stukken die u beschikbaar stelt in zijn of haar dossier kunnen inzien.

Bestanden op afstand beheren

Dit portaal geeft u ook inzicht in de hoeveelheid data die u in gebruik heeft en het biedt de mogelijkheid om op afstand apparaten te ‘swipen’.

Een voorbeeld: Op uw laptop staat de Urios Cloud Drive geïnstalleerd. Iedereen die uw laptop in handen heeft, kan in theorie bij uw bestanden. Wanneer uw laptop gestolen zou worden, kunt u de bestanden op dit apparaat op afstand wissen via uw webportaal.

Dit kan alleen als de laptop verbonden is met internet, omdat er wel een verbinding moet zijn. Mocht de laptop op dat moment niet verbonden zijn met het internet, dan worden de bestanden alsnog gewist zodra het aparataat weer online is.

In de cloud of lokaal werken Urios Software voor Advocaten

In de cloud met Urios?

Let op: u kunt alleen Urios Cloud Diensten afnemen in combinatie met een Urios abonnement.

Via onderstaand formulier kunt u Cloud Diensten van Urios aanvragen. Na ontvangst van uw aanvraag nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om de Cloud Dienst(en) bij u in te regelen.

  • De Cloud Database neemt u af voor het hele kantoor. De Cloud Drive neemt u af per account. Voor installatie van de Cloud Drive brengen wij eenmalige instelkosten in rekening. Deze betreffen € 60,00 voor de eerste pc en € 20,00 voor elke volgende pc.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.